Min side Kundeservice Bli medlem

Blomster

dyrk dine egne buketter

Drømmer du om å fylle hagen og huset med blomster du selv har dyrket? Veien til den store blomstergleden er kortere enn du tror, og selv en nybegynner kan overraske seg selv med de vakreste buketter fra egen hage gjennom store deler av året. Les mer

299,-

499,- Spar: 200,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Drømmer du om å fylle hagen og huset med blomster du selv har dyrket? Veien til den store blomstergleden er kortere enn du tror, og selv en nybegynner kan overraske seg selv med de vakreste buketter fra egen hage gjennom store deler av året.
Denne praktboken er en lidenskapelig amatørs manifest om hvordan det går an å fylle livet med blomster uten å være en ekspert. Sarah Hambro skriver med smittende entusiasme og i en personlig, humoristisk tone om hvordan blomster kan gjøre hverdagen din vakrere, lykkeligere og rikere.
Her lærer du hvordan du kan forvandle uteplassen til et blomsterparadis uten å bruke en formue, enten du har en pallekarm eller flere mål til rådighet. Hvilke planter skal du velge for å lage bukettene du drømmer om? Hvordan dyrker du frem de fineste blomstene fra frø, knoller eller blomsterløk - og hvordan kan du bruke kvister, avklipp fra hekken og ville vekster som materiale til buketter? Med sine mange råd om hvordan du dyrker og steller med blomster, fra frø til ferdig bukett, er denne boken både en nyttig og inspirerende guide på veien til en mer blomsterfylt tilværelse.

«Ingenting får meg til å føle meg så rik som en blomsterbukett, enten den består av noen syriner nasket langs veien eller en utførlig dandert blomsteroppsats med mine fineste roser eller georginer i stjernerollen.»

Detaljer

Forlag
Forlaget Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
286
ISBN
9788232804962
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Blomster
Format
27 x 20 cm
Nr
8217645

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blomster:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uterom

Kjersti Bergesen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Gro

Jenny Leite-Vikra
Innbundet 
363,- 399,-
 

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv