Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Balkongbønder

Tenk å dyrke sin egen mat på balkongen. Midt i byen. Invitere venner på salat med solmodne tomater, søte og sprø sukkererter og fargerike, vakre og velsmakende blomster, alt dyrket på noen få kvadratmeter med uteplass. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tenk å dyrke sin egen mat på balkongen. Midt i byen. Invitere venner på salat med solmodne tomater, søte og sprø sukkererter og fargerike, vakre og velsmakende blomster, alt dyrket på noen få kvadratmeter med uteplass. Det går faktisk an. Selv om du bor i byen, kan du bli bonde du også. På balkongen, på takterrassen, i bakgården eller på gatetunet utenfor bygården. Men du må ha kunnskap, og fordi balkongjordet er så lite, må du være spesielt kreativ. Balkongbønder gir deg en grundig innføring i alt du trenger å vite for å bli bonde på liten plass. Med enkle grep, innsats og tålmodighet kan balkongen din bugne av deilig hjemmedyrket mat - året rundt.

Boka er skrevet av Andreas Capjon, også kjent som Bybonden som driver urbant jordbruk i Bjørvika i Oslo, og Thomas Horne, forfatter av en håndfull bøker om mat og drikke, senest Kunsten å ikke kaste mat. Colin Eick har fotografert, og Eivind Stoud Platou står for illustrasjoner og design.

Detaljer

Forlag
Handverk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
249
ISBN
9788293615026
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Balkongbønder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Laks

Paula Ahlsén Söder
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv