Spiselig hage 2

enkelt, billig, bærekraftig

Det behøver ikke være verken dyrt eller vanskelig å dyrke sine egne grønnsaker, frukt og bær. I denne boken kan du følge årets gang i kjøkkenhagen fra første spadestikk til siste innhøsting. Du lærer hvordan du planleggere en vakker og bugnende kjøkkenhage med krydderurter og grønnsaker, og hvordan du steller frukttrær og bærbusker så de gir rikelig med frukt og bær. Les mer

269,-

429,- Spar: 160,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - faktabøker fra 79,- Velg flere her

Det behøver ikke være verken dyrt eller vanskelig å dyrke sine egne grønnsaker, frukt og bær. I denne boken kan du følge årets gang i kjøkkenhagen fra første spadestikk til siste innhøsting. Du lærer hvordan du planleggere en vakker og bugnende kjøkkenhage med krydderurter og grønnsaker, og hvordan du steller frukttrær og bærbusker så de gir rikelig med frukt og bær.
Dennis tar opp temaer som skadedyrhåndtering, dyrking etter økologisk prinsipp, vanning, beskjæring, samplanting og hvordan du kan skape en innsektvennlig hage. Nyttige planteguider og såkalendere vil hjelpe deg til å lykkes med gode avlinger av frukt, bær og grønnsaker.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
174
ISBN
9788203396953
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Spiselig hage 2
Format
26 x 20 cm
Nr
8213704
Serie
Spiselig hage 2

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spiselig hage 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hageboka

André Strömqvist
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv