Meny

Hageboka

alt om stell av hagen

; Theresia Köhlin (Illustratør) ; Nadia Nörbom (Illustratør)

Drømmer du om å få gjort noe med hagen din? Eller vil du starte med kjøkkenhage? Men så var det dette med hagekunnskapene, da. Med Hageboka får du det til! Les mer
Vår pris
199,-
Spar
250,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 199,-
Spar: 250,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

For hva gjør du egentlig for at plantene dine skal vokse ordentlig? Hvordan beskjæres en rosebusk eller et epletre? Kan man kaste alt mulig i komposten? Svarene du trenger finner du i André Strömqvists fantastiske hagebok. Den er en heldekkende grunnbok i hagepleie, stappfull av gode tips som gjør det morsomt og enkelt å dyrke - enten du er nybegynner eller allerede har en del triks på lur.

Er du blant de heldige som har tilgang til en parsell- eller kjøkkenhage? Eller kanskje du bare vil få mer ut av krukkene på verandaen? For hva gjør du egentlig for at plantene dine skal vokse ordentlig? Hvordan beskjæres en rosebusk eller et epletre? Kan man kaste alt mulig i komposten? Og hva i all verden er en staude?

André Strömqvist er en av Nordens fremste hageskribenter, med spesiell interesse for å formidle hagekunnskap til et større publikum. Siden 2007 har han hatt en fast spalte i svenske Allt om trädgården, danske Alt om haven og norske Hagen for alle.

I Hageboka leder han deg gjennom alle sider av hagearbeidet og viser hvordan stell av planter, busker og blomster kan være både lettvint og givende hvis du gjør det riktig.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 253
ISBN: 9788232800032
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Odlarens handbok
Format: 26 x 20 cm
Nr: 8070091
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger