Min side Kundeservice Bli medlem

Hageboka

alt om stell av hagen

Drømmer du om å få gjort noe med hagen din? Eller vil du starte med kjøkkenhage? Men så var det dette med hagekunnskapene, da. Med Hageboka får du det til! Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

For hva gjør du egentlig for at plantene dine skal vokse ordentlig? Hvordan beskjæres en rosebusk eller et epletre? Kan man kaste alt mulig i komposten? Svarene du trenger finner du i André Strömqvists fantastiske hagebok. Den er en heldekkende grunnbok i hagepleie, stappfull av gode tips som gjør det morsomt og enkelt å dyrke - enten du er nybegynner eller allerede har en del triks på lur.

Er du blant de heldige som har tilgang til en parsell- eller kjøkkenhage? Eller kanskje du bare vil få mer ut av krukkene på verandaen? For hva gjør du egentlig for at plantene dine skal vokse ordentlig? Hvordan beskjæres en rosebusk eller et epletre? Kan man kaste alt mulig i komposten? Og hva i all verden er en staude?

André Strömqvist er en av Nordens fremste hageskribenter, med spesiell interesse for å formidle hagekunnskap til et større publikum. Siden 2007 har han hatt en fast spalte i svenske Allt om trädgården, danske Alt om haven og norske Hagen for alle.

I Hageboka leder han deg gjennom alle sider av hagearbeidet og viser hvordan stell av planter, busker og blomster kan være både lettvint og givende hvis du gjør det riktig.

 

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
253
ISBN
9788232800032
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Odlarens handbok
Format
26 x 20 cm
Nr
8070091

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hageboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
3 for 2

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
Til oss
3 for 2

Til oss

Linn Skåber
Innbundet 
169,- 399,-
Naturleg
3 for 2

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 
Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv