Min side Kundeservice Bli medlem

Min hagekalender

12 måneder i hagen

Min hagekalender hjelper deg til å huske når du skal så, plante, ta stiklinger, gjødsle, kalke, luke og høste. Den gir inspirasjon til nye hageprosjekter og minner deg på når småfuglene trenger ekstra vinterfôring. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Min hagekalender hjelper deg til å huske når du skal så, plante, ta stiklinger, gjødsle, kalke, luke og høste. Den gir inspirasjon til nye hageprosjekter og minner deg på når småfuglene trenger ekstra vinterfôring.

Vil du ha en frodig hage som bugner av alt fra friske grønnsaker, frukt og bær til praktfulle blomster, busker og trær er det viktig å vite hva du bør gjøre i hagen måned for måned. Min hagekalender gir deg oversikten.

I tillegg til praktiske råd, tips og ideer om hagebruk, har Min hagekalender sider med plass til egne notater, sjekklister og skisser der du kan samle verdifulle erfaringer fra din egen hage.

Med Min hagekalender får du stor glede av hagen din år etter år!

Tommy Tønsberg er gartner og tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend. I samarbeid med Kenneth Ingebretsen har han skrevet en rekke bøker om hage og dyrking. Til daglig driver de to planteskolen og nettbutikken www.gardenliving.no.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
131
ISBN
9788202534653
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Min hagekalender
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min hagekalender:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv