Meny
 

Uteromsboka

herlig hage - flott terrasse!

  • Planlegging
  • Lage eller forme ulike byggverk i hagen
  • Innredning av uterommet
  • Uterommet skal nytes
Les mer
Vår pris
199,-
Spar
149,-

Veil. pris: 348,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 199,-
Spar: 149,-

Veil. pris: 348,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Her er alt du behøver å vite for å skape en vakker hage. Boken inneholder gode og detaljerte tips om materialer, innredning, plen, trapper, tak, harmoni og stil. Flere stilarter presenteres, så her er mye inspirasjon å hente. Med enkle knep og litt planlegging kan du få drømmehagen allerede i sommer! Alle bildene er tatt i norske eller nordiske uterom.

Sitater fra boka:
"Det begynner med en drøm, med ønsker og behov, med en idé som tar form. Skal den bli virkelighet, må det planlegging til. Vi må tenke med blyant og papir, konkretisere, prøve oss frem, vrake og velge innenfor gitte muligheter og begrensninger. Stor tomt eller liten tomt, bratt eller flatt, byggeplass eller gammel hage - forutsetningene er forskjellige."

"Stor plass, store muligheter! Men ofte litt vrient å planlegge. Drømmer du om en hage som føles intim og hyggelig å oppholde seg i? Da gjelder det å gjøre noen gode arkitektgrep med "innredningen"."

"Uterommet er plassen der sommeren skal nytes i fulle drag og med alle sanser. Sjelden er vel livet bedre enn når kvelden er lys og lun, når bordet er dekket ute, når gode dufter brer seg og sommermaten snart er klar."

Se bilder fra boka her >>

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Boksenteret
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 183
ISBN: 9788276836028
Utgave: 1. utg.
Nr: 5012449
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger