Min side Kundeservice Bli medlem

Helsepsykologi og folkehelsekunnskap

Helsepsykologien handler om hvordan følelser, tanker og atferd påvirker vår helsetilstand samt psykologiens bidrag til behandling, helsefremming og forebygging.

Helsepsykologisk kunnskap innen helseområder som forebygging og helsefremming er blitt stadig viktigere. Les mer

519,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Helsepsykologien handler om hvordan følelser, tanker og atferd påvirker vår helsetilstand samt psykologiens bidrag til behandling, helsefremming og forebygging.

Helsepsykologisk kunnskap innen helseområder som forebygging og helsefremming er blitt stadig viktigere. Derfor er det et sentralt tema i boken hvordan vi på bærekraftig vis kan løse utfordringene på helseområdene i tiårene som kommer. Heller enn å hovedsakelig løse dem gjennom behandling, er styrking av enkeltindividene og ressurser i lokalsamfunnene blitt vel så viktig. Det har vært en dreining i tenkningen om helseforskning og helsepolitikk de siste tiårene hvor folkehelseperspektivet får en stadig større plass. Derfor heter denne boken Helsepsykologi og folkehelsekunnskap.

I boken gis en praksisnær innføring i helsepsykologisk kunnskap og folkehelsearbeid. Boken er skrevet for yrkesutøvere og studenter innen helse- og sosialfag. Helsepsykologene Geir Arild Espnes og Geir Smedslund har redigert boken og er eksperter på helsefremming og forebygging.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
296
ISBN
9788205523302
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helsepsykologi og folkehelsekunnskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjem

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv