Min side Kundeservice Bli medlem

Sentrale helserettslige emner

Sentrale helserettslige emner er skrevet som en lærebok med oversikt over helseretten og dens lovgivning, og fremstillingen legger særlig vekt på helsepersonells plikter og tilhørende ansvarsregler. Les mer

629,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Sentrale helserettslige emner er skrevet som en lærebok med oversikt over helseretten og dens lovgivning, og fremstillingen legger særlig vekt på helsepersonells plikter og tilhørende ansvarsregler.
Boka systematiserer mangfoldet av norske lovbestemmelser, rettspraksis og andre kilder, og det gis en grundig behandling av forsvarlighetskravet, reaksjonssystemet, taushetspliktsregler og dokumentasjonsplikter. I tillegg inneholder boka kapitler om helsehjelp ved livets slutt, om genteknologi og om bruk av tvang.
Internasjonale reguleringer har fått økt betydning for helseretten, og et kapittel vies derfor menneskerettigheter og grunnlovskrav av betydning for emnet.
Boka er velegnet for studenter i juridiske og helsefaglige emner i tillegg til å være en nyttig håndbok for helsepersonell, dommere, advokater og andre som har behov for oppdatert kunnskap om helserett.

Detaljer

Forlag
Gyldendal juridisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
343
ISBN
9788205457232
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Sentrale helserettslige emner
Format
24 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sentrale helserettslige emner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv