Meny
 
Unge og medvirkning - 
   Terje Olsen
  
   Aida Tesfai
  
   Adrian Lorentsson
  
   Hans Gerhard Meier

Unge og medvirkning

maktbruk for nybegynnere

; Aida Tesfai ; Adrian Lorentsson ; Hans Gerhard Meier (Illustratør)

Det finnes ingen snarveier til medvirkning selv om retten til å medvirke er klar. Forfatterne formidler kunnskap og erfaringer det kan være godt å ha med seg enten du skal medvirke på vegne av flere eller i egen sak. Les mer
Vår pris
269,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 269,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Det finnes ingen snarveier til medvirkning selv om retten til å medvirke er klar. Forfatterne formidler kunnskap og erfaringer det kan være godt å ha med seg enten du skal medvirke på vegne av flere eller i egen sak. Eksemplene er hentet fra ulike hjelpetjenester som nav, barnevern og psykisk helsevern, og fra politisk medvirkning i råd og utvalg.

Medvirkning er mer enn et ord.
Medvirkning må læres og gjøres i praksis.
Medvirkning er en rettighet.
Medvirkning handler om å gjøre noe bedre.
Medvirkning er medbestemmelse.
Medvirkning er makt.
Men først og fremst er medvirkning samarbeid.


«Boka er liten og nett, bokstavelig talt. Det gjør den lett å lese, og sånn sett er den godt tilpasset målgruppa. Videre er den frisk i uttrykket med kule illustrasjoner hele veien. Det er tydelig at dette er en bok med en annen målgruppe enn de vanlige fagbøkene jeg pleier å lese!»
Rikke Raknes, Forebygging.no

Medvirkning og medbestemmelse gjør at unge som mottar hjelp bidrar med sine erfaringer og meninger for at tjenester og behandling skal fungere bedre. Noen ganger gjør unge det som representant for en brukerorganisasjon. Andre ganger bare i kraft av seg selv. Unges deltakelse i råd og utvalg er en forutsetning for demokratiet vårt.
Erfaring med ulike former for medvirkning er grunnlaget for denne boken. Både unge medvirkere og voksne som skal samarbeide med dem har behov for mer kunnskap. Det finnes ingen snarveier til medvirkning selv om retten til å medvirke er klar. Forfatterne formidler kunnskap og erfaringer det kan være godt å ha med seg enten du skal medvirke på vegne av flere eller i egen sak. Eksemplene er hentet fra ulike hjelpetjenester som nav, barnevern og psykisk helsevern, og fra politisk medvirkning i råd og utvalg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Universitetsforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 157
ISBN: 9788215031651
Utgave: 1. utg.
Format: 19 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger