Min side Kundeservice Bli medlem

Lokalsamfunnet i verden

norske lokalsamfunns plass i den første globaliseringen på 1600- til 1800-tallet

Tema for denne boka er norske lokal.samfunn. Ikke i isolasjon, men i en større sammenheng. Boka handler om hvordan lokalsamfunn ble påvirket av at Norge ble trukket inn i verdenshandelen i perioden fra 1500-tallet til 1800-tallet, etter oppdagelsen av sjøveien til Asia og Amerika, og før industrialiseringen nådde Norge. Les mer

325,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Tema for denne boka er norske lokal.samfunn. Ikke i isolasjon, men i en større sammenheng. Boka handler om hvordan lokalsamfunn ble påvirket av at Norge ble trukket inn i verdenshandelen i perioden fra 1500-tallet til 1800-tallet, etter oppdagelsen av sjøveien til Asia og Amerika, og før industrialiseringen nådde Norge.

Mellom norske lokalsamfunn og omverdenen trekkes forbindelser til andre lokalsamfunn - i Norge, og ikke minst i andre land. Migrasjon og handel endret forbruk, sosiale, kulturelle og økonomiske forhold i norske lokalsamfunn og i lokalsamfunn andre steder i verden, som i de dansk-norske besittelser i India, Afrika og Vestindia. Et endret arbeidsliv knyttet til internasjonal handel endret både kjønnsarbeidsdeling og sosial struktur i norske lokalsamfunn.

Boka om Lokalsamfunnet i verden vil være interessant for alle som er opptatt av lokalsamfunns historie og av internasjonaliseringens utvikling over tid. Den egner seg til bruk for studenter, lokalhistorikere og allment interesserte lesere.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
190
ISBN
9788283900668
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Lokalsamfunnet i verden
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lokalsamfunnet i verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv