Min side Kundeservice Bli medlem

Kolletive bestrebelser

ei bok til Knut Kjeldstadli på 70-årsdagen

I boka «Kollektive bestrebelser. Ei bok til Knut Kjeldstadli på 70-årsdagen» slår vi et slag for samfunnsorientert, analytisk og empirisk informert historieskriving i jubilantens ånd. Kjeldstadli har levert sentrale historiefaglige bidrag om teori og metode, kollektiv folkelig organisering, innvandring, arbeiderhistorie og Oslo på første halvdel av 1900-tallet. Les mer

415,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

I boka «Kollektive bestrebelser. Ei bok til Knut Kjeldstadli på 70-årsdagen» slår vi et slag for samfunnsorientert, analytisk og empirisk informert historieskriving i jubilantens ånd. Kjeldstadli har levert sentrale historiefaglige bidrag om teori og metode, kollektiv folkelig organisering, innvandring, arbeiderhistorie og Oslo på første halvdel av 1900-tallet. Han har bakgrunn fra organisasjoner på venstresida, som SF/SV og den internasjonale Attac-rørslas arbeid for en alternativ globalisering basert på reelt demokrati og vanlige folks interesser.
I «Kollektive bestrebelser» er vi i likhet med Kjeldstadli opptatt av kollektiv folkelig handling på lokalt-, nasjonalt- og transnasjonalt nivå. Bidragene i boka er historiske fagartikler som reflekterer hans interesse for arbeiderbevegelse og kollektive bestrebelser mer generelt. Forfatterne er faghistorikere eller samfunnsvitere som er kollegaer, venner og studenter av Knut.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig Nynorsk
Sider
331
ISBN
9788283900002
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Kolletive bestrebelser
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kolletive bestrebelser:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv