Blodnoter

Venezia 11 februar 1883. Ett skudd blir avfyrt inne i en losje på Teatro La Fenice. Sekunder senere stormer sir John og Johan Herman inn. Sammensunken i en stol finner de en mann skutt fra kloss hold, men ingen andre er i losjen. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 14 dager

Logg inn for å se din bonus

Venezia 11 februar 1883. Ett skudd blir avfyrt inne i en losje på Teatro La Fenice. Sekunder senere stormer sir John og Johan Herman inn. Sammensunken i en stol finner de en mann skutt fra kloss hold, men ingen andre er i losjen. Dette er en av flere hendelser som har ført professor John Hensler og protesjéen Johan Herman Zapffe fra Oxford og helt ned til lagunenes by ved Adriaterhavet. I bagasjen har de to privatetterforskerne med seg et bestialsk drap fra Portsmouth. Mordet på Myra Goldman. Er det en sammenheng? Samtidig sitter mannen som er dømt for drapet på Myra og venter på straffen. Det blir et kappløp med tiden. Klarer de å berge Leon Berkman fra bøddelens løkke?

Gårdagens kvakksalver er morgendagens vitenskapsmann, er mottoet professor John Hensler arbeider etter. Fra alkymisten kom kjemikeren. Fra astrologen, astronomen. Sir Johns uortodokse metoder provoserer noen, men imponerer andre. Noe som gjør at etterforskeren får uventet hjelp i Venezia, og det av selveste Richard Wagner.

Blodnoter er første bok i serien om professor John Hensler og studenten Johan Herman Zapffe.

Detaljer

Forlag
Lyst forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
322
ISBN
9788293349211
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Blodnoter
Format
22 x 16 cm
Serie
Johan Herman Zappfe og John Hensler

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blodnoter:

Lazarus

Kjell Ola Dahl
Innbundet 
129,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Umbra

Morten Reistad Aasen
Innbundet 
181,- 199,-
 

Sirius

Eli Haugen Indrestrand
Innbundet 
273,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv