Min side Kundeservice Bli medlem

Farlig formue

En junidag i 1866 drukner en gutt i et tjern ved en bedre engelsk kostskole. Omstendighetene omkring hendelsen er uklare. Dreier det seg om en ulykke, eller om mord? Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En junidag i 1866 drukner en gutt i et tjern ved en bedre engelsk kostskole. Omstendighetene omkring hendelsen er uklare. Dreier det seg om en ulykke, eller om mord?

Medlemsvurdering:
Ken Follett er en av mine favorittforfattere og i "Farlig formue" skriver han en helt fantastisk historie, For dette er en veldig interessant historie, som blir fortalt på en måte som gjør karakterene levende. I denne boken blir man tatt med til England i 1866 og vi følger fire gutter som opplever en forferdelig opplevelse i sine skoleår. Og senere i livet blir de alle tilknyttet et bankdynasti, dette er en fortelling om penger, makt og mord. Dette er en veldig bra fortelling, som var det perfekte lesning etter å ha lest "Stormens tid". Selv om den ikke er like bra så er dette en historie som man vil huske etter at man har lest den.

Morta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
543
ISBN
9788202482824
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
A dangerous fortune
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

S
Sylvia Haug – 09.01.2019

– Farlig formue

M
Morta – 31.01.2010

– Ken Follett er en av mine favorittforfattere og i "Farlig formue" skriver han en helt fantastisk historie, For dette er en veldig interessant historie, som blir fortalt på en måte som gjør karakterene levende. I denne boken blir man tatt med til England i 1866 og vi følger fire gutter som opplever en forferdelig opplevelse i sine skoleår. Og senere i livet blir de alle tilknyttet et bankdynasti, dette er en fortelling om penger, makt og mord. Dette er en veldig bra fortelling, som var det perfekte lesning etter å ha lest "Stormens tid". Selv om den ikke er like bra så er dette en historie som man vil huske etter at man har lest den.

I
IUS – 06.12.2006

– Dette er fortellingen om fire skolegutter ved en overklasseskole i England på 1800-tallet. De kommer fra ulike kår, men deres veier skal krysses ved flere anledninger, i en blodig jakt etter ære og rikdom. Mens enkelte i bankdynastiet Pilaster er redelige, samvittigsfulle mennsker, er motparten ond, egoistisk og kaldt beregnende. De griske går over lik for å skaffe, opprettholde eller øke sin rikdom, og motparten må kjempe hardt for å løse mordmysterier samtidig som de må beholde sin posisjon i samfunnet. Dette er egentlig ikke en "skurk-helt" krim, men en spenningsroman som også inneholder underfundigheter, og som skildrer Englands overdådige sosietet mot begynnelsen av det 20. århundret. Ytterst spennende, lettlest og til tider nokså morsom!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Farlig formue:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Jakten
Ny!

Jakten

Bernard Minier
Paperback 
229,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv