Min side Kundeservice Bli medlem

En hemmelig allianse

Den bestselgende boken bak Netflix-suksessen Familien Bridgerton.Daphne Bridgerton er smart og vakker - likevel blir hun bare gjort kur til av menn hun ikke vil ha. Men til London kommer brorens beste venn, hertug Simon Basset, og alt forandres. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den bestselgende boken bak Netflix-suksessen Familien Bridgerton.Daphne Bridgerton er smart og vakker - likevel blir hun bare gjort kur til av menn hun ikke vil ha. Men til London kommer brorens beste venn, hertug Simon Basset, og alt forandres. Sammen legger de en elegant plan - ved å late som de er forlovet, tiltrekker Daphne seg de flotteste frierne på markedet, samtidig som Simon holder ekteskapssyke sosietetsmødre på armlengdes avstand.

Men mellom alle ballene, båtturene og promenadene blir det vanskeligere og vanskeligere å skille mellom løgn og virkelighet. Og hva som verre er: Det blir umulig å holde følelsene i sjakk.

En hemmelig allianse er den første boken om de åtte søsknene i familien Bridgerton, en fornøyelig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London. TV-serien basert på boken ble en av Netflix'største seersuksesser gjennom tidene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205554702
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The Duke and I
Serie
Familien Bridgerton 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En hemmelig allianse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv