Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

En uventet forelskelse

Den andre boken i serien om de åtte søsknene Bridgerton, en fornøyelig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London.Vicomte Anthony Bridgerton er beryktet selskapsløve og kvinnebedårer, og i Londons overklassekretser ryktes det at han aldri kommer til å gifte seg. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den andre boken i serien om de åtte søsknene Bridgerton, en fornøyelig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London.Vicomte Anthony Bridgerton er beryktet selskapsløve og kvinnebedårer, og i Londons overklassekretser ryktes det at han aldri kommer til å gifte seg. Det ingen vet, er at han endelig har funnet sin utkårede, nemlig den vakre Edwina Sheffield. Men det dårlige ryktet hans står i veien for lykken deres. For da Edwinas søster Kate oppdager Anthonys planer, gjør hun alt hun kan for å forhindre forlovelsen.

En uventet forelskelse er den andre boken om de åtte søsknene i familien Bridgerton, en fornøyelig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London. TV-serien basert på den første boken ble en av Netflix'største seersuksesser gjennom tidene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205554733
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The viscount who loved me
Serie
Familien Bridgerton 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En uventet forelskelse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv