En vidunderlig hemmelighet

Den tredje boken om de åtte søsknene Bridgerton og romantikk og begjær i 1800-tallets London.Til tross for at Sophie Becket er datter av en greve, blir hun behandlet av stemoren som en av tjenerskapet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den tredje boken om de åtte søsknene Bridgerton og romantikk og begjær i 1800-tallets London.Til tross for at Sophie Becket er datter av en greve, blir hun behandlet av stemoren som en av tjenerskapet. Derfor er sjansene små for at hun får oppleve gledene ved lady Bridgertons maskeradeball. Men handlekraftige Sophie finner en løsning, for skjult bak en maske kan ingen avsløre hennes sanne identitet. Og da hun møter Benedict Bridgerton, er det som om hun trer inn i et eventyr, og hun føler seg som en ekte prinsesse. Men det er viden kjent at når klokken slår midnatt, opphører all magi. Maskene kastes, og Sophie Becket blir bare Sophie igjen. Men Benedict kan ikke slippe tanken på den mystiske kvinnen i sølvkjolen. Hvem er hun, og hvordan kan han finne henne igjen?

En uventet forelskelse er den tredje boken om de åtte søsknene i familien Bridgerton, en herlig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London. TV-serien basert på den første boken ble en av Netflix'største seersuksesser gjennom tidene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205554764
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
An offer from a gentleman
Serie
Familien Bridgerton 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En vidunderlig hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv