Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Et uforglemmelig kyss

Den syvende boken i serien om de åtte søsknene Bridgerton og romantikk og begjær i 1800-tallets London.Den evige ungkaren Gareth St. Clair har kranglet med faren sin siden dagen han ble født, og da han nekter å gifte seg med kvinnen som han er utpekt, truer faren med å gjøre ham arveløs. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den syvende boken i serien om de åtte søsknene Bridgerton og romantikk og begjær i 1800-tallets London.Den evige ungkaren Gareth St. Clair har kranglet med faren sin siden dagen han ble født, og da han nekter å gifte seg med kvinnen som han er utpekt, truer faren med å gjøre ham arveløs. Gareths eneste håp er et testamente skrevet på italiensk - et språk han ikke kan. Hyacinth Bridgerton er kvikk og karismatisk og uttrykker gjerne meningen sin. Og hun behersker italiensk. Da Gareth betror seg om konflikten, tilbyr hun seg å hjelpe ham. Det ingen av dem hadde regnet med, var å oppleve sitt livs perfekte kyss.

Et uforglemmelig kyss er den syvende boken om de åtte søsknene i familien Bridgerton, en herlig serie om romantikk og begjær i 1800-tallets London. TV-serien basert på den første boken ble en av Netflix'største seersuksesser gjennom tidene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205554887
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
It's in his kiss
Serie
Familien Bridgerton 7

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et uforglemmelig kyss:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv