Min side Kundeservice Bli medlem

Skandalen

Tracy Rees' nyeste historiske roman, Skandalen, er full av gleder og fristelser, og spenner over luksuslivet og fattigdommen i senviktorianske England.

En velstående arving ...

London 1897. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Tracy Rees' nyeste historiske roman, Skandalen, er full av gleder og fristelser, og spenner over luksuslivet og fattigdommen i senviktorianske England.

En velstående arving ...

London 1897. Rowena Blythe er rik, privilegert og vakker. Da hennes tjuefireårsdag nærmer seg, forventes det at hun skal gifte seg - og gifte seg godt.

En upassende forbindelse ...

Foreldrene bestiller et portrett av Rowena i den hensikt å sementere hennes status som vakker sosietetskvinne. Men Bartek, kunstnerens unge assistent, er svært ulik andre menn Rowena har møtt. Han er en spennende og romantisk bohem. Nå venter overklassen på kunngjøringen av Rowenas forlovelse, men det er Bartek som har fanget Rowenas hjerte.

En skandale i sosieteten ...

Rowena vet at hennes foreldre aldri vil godta Bartek, som i deres øyne ikke er noe mer enn en fattig utlending. Men følelsene vokser seg sterkere, og hun har ingen å snakke med om dette. Våger hun å risikere alt for kjærligheten?

"Skandalen er en vakker roman som handler om å ta feilsteg på veien til lykken og kjærligheten. Karakterene trer ut fra sidene i all sin egenrådighet og uforstand, og gjør at vi så sterkt bryr oss om hva som skjer med dem. Tracy Rees skriver glitrende og oppslukende, med en dyp innsikt i menneskets følelser. Jeg elsker alle romanene hennes, og denne er blitt min nye favoritt." Gill Paul, forfatter

"Jeg har lenge vært en stor tilhenger av Tracys storslagne, oppslukende historiefortelling ... Skandalen er nok en juvel." Jenny Ashcroft, forfatter

"Jeg elsket denne boka om tre sterke kvinner i viktoriatidens London, som lærte hvordan de skulle ta de viktige og riktige valgene i livet. Fylt av glede og klokskap - denne fikk meg til å smile." Caroline Bishop, forfatter

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
399
ISBN
9788202799526
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The elopement
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skandalen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Isbryter
-25 %

Isbryter

Kristina Ohlsson
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv