Meny

Gotisk Menora

Del 1 : Den som overlever vil få se : den som overlever vil få se

Del 1 av 2.
Året er 2010 og gjennom noen desemberdagers møte i en kjeller i svenske Karlstad blir romanens hovedperson og fortellerstemme innviet i løsningen på et av verdens store skattemysterium. Les mer
Vår pris
157,-
Spar
22,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 15.05.21

Vår pris: 157,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 15.05.21

Om boka

Del 1 av 2.
Året er 2010 og gjennom noen desemberdagers møte i en kjeller i svenske Karlstad blir romanens hovedperson og fortellerstemme innviet i løsningen på et av verdens store skattemysterium. Hvor tok goterkongen Alariks Roma-skatt veien?
Et av verdenshistoriens store uløste mysterier belyses i denne thrilleren av en historisk roman. Religiøse symboler, folkevandringstid, italiensk dagligliv og jødisk kulturimperialisme; ispedd et skandinavisk utgangspunkt for det hele.
Forfatteren av denne spenningsromanen bretter ut en mulig løsning på et, for mange kjent, men uløst skattemysterium av internasjonale historiske og religiøse dimensjoner. Handlingen forankres i det heller ukjente europeiske 500-tallet, syd-Italia anno 1937, samt metropolene New York og Istanbul i 2010.
Leseren inviteres med på en reise gjennom verdenshistorien gjennom stemmen til to unge nordiske historikere, der intet er utelatt, verken av dyptpløyende folkevandringstidshistorie eller psykologiske anskuelser. Vårt tiårs Da Vinci-koden eller Sataniske Vers, nå med en helt annen religion som bakteppe.
Sammen med de tidligere historiske utgivelsene; Fra romer til ridder og Norge under Roma - finner Gotisk Menora her sin naturlige plass, helt i forlagets ånd.
Passer utmerket til alle historie-, religions- og kulturinteresserte.
Geir Felling-Andersen (f. 1963) debuterte som forfatter med FRA ROMER TIL RIDDER - de europeiske folkevandringene 300-800 e. kr høsten 2010. Dette ble oppstarten til forlaget Prego Mobile AS.

Fakta