Bass Rock

«Bass Rock» er en fortvilende, men også takknemlig leseropplevelse om giftig maskulinitet. Den kan trygt bli strandboken din i sommer.»

https://www.dn.no/magasinet/boker/anmeldelser/anme, DN

Klippeøya Bass Rock stikker opp av havet utenfor Skottlands østkyst. I århundrer har den kastet sin lange skygge innover fastlandet. Og gjennom århundrene er tre kvinners skjebne knyttet sammen - til dette stedet og til hverandre. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Klippeøya Bass Rock stikker opp av havet utenfor Skottlands østkyst. I århundrer har den kastet sin lange skygge innover fastlandet. Og gjennom århundrene er tre kvinners skjebne knyttet sammen - til dette stedet og til hverandre.

Tidlig på 1700-tallet måtte Sarah flykte for livet da hun ble beskyldt for å være heks.
Rett etter andre verdenskrig sitter Ruth alene i herskapshuset, mens ektemannen hygger seg med elskerinnen sin i London. Ruth må ta seg av huset, og de to stesønnene samtidig som hun forsøker å finne et ankerfeste i det fiendtlige, lille lokalsamfunnet.
Men nå står huset tomt, og Viv skal gjøre det klart for salg. Hun sørger over sin avdøde far, mens hun finner ut stadig mer om stemorens hans, Ruth, og hvilke hemmeligheter hennes fortid skjuler. Hver enkelt av de tre kvinnenes liv blir definert av mennene de lever med.

Evie Wyld har laget en intrikat vev og skrevet en bok som er spennende som en kriminalroman i et kraftfullt og sobert språk som gjør dette til stor litteratur. Bass Rock er som en brannfakkel av raseri og kjærlighet

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Bokmål
ISBN
9788284193731
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The bass rock

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Bass Rock» er en fortvilende, men også takknemlig leseropplevelse om giftig maskulinitet. Den kan trygt bli strandboken din i sommer.»

https://www.dn.no/magasinet/boker/anmeldelser/anme, DN

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bass Rock:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv