Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Falketårnet

«Som studie i mänsklig förblinding är Erik Fosnes Hansens djupt personliga debutroman ett tungt vägande bidrag till den europeiske litteraturen.»

Svenska Dagbladet

En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker.

Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne, og om hans maktsyke onkel som ønsker Wolfgang død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama om egenartede sinn, i en fjern tid.

Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202313180
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Som studie i mänsklig förblinding är Erik Fosnes Hansens djupt personliga debutroman ett tungt vägande bidrag till den europeiske litteraturen.»

Svenska Dagbladet

«En sjeleskildring med forbløffende innsikt.»

Aftenposten

Medlemmers vurdering

S
Staralfur – 09.02.2010

– Wolfgang blir igjen på Falkenburg når faren reiser i korstog. Over vinteren blir han 14 år, det vil si myndig og lenets nye herre dersom faren ikke kommer tilbake. Frem til da er det onkelen hans som sitter med ansvaret, en mann som både hater og begjærer sin brorsønn. Men Wolfgang er bare lykkelig når han får være alene med de fire falkene sine, og han snakker fuglenes språk. Han treffer også bøddeldatteren Susanne, og søt musikk oppstår. Dette er historien om å være annerledes, om onde rykter og om maktspill. Jeg kom meg gjennom boka på en dag, og synes det er en sterk debut av Erik Fosnes Hansen. Han er meget flink med personskildringer, og jeg ble følelsesmessig engasjert i handlingen. Jeg synes den var litt tung å komme inn i, og tidvis noe forutsigbar, men terningen ender allikevel på en femmer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Falketårnet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv