Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Familien Winther

En storslått og fortryllende roman om livet til den velstående overklassefamilien Winther. Handlingen utspiller seg i Trondheim på slutten av 1800-tallet. Med en ny tid i emning, der økonomiske nedgangstider truer, arbeiderklassen vokser frem og kvinners rettigheter styrkes, står gamle tradisjoner og formuer for fall. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En storslått og fortryllende roman om livet til den velstående overklassefamilien Winther. Handlingen utspiller seg i Trondheim på slutten av 1800-tallet. Med en ny tid i emning, der økonomiske nedgangstider truer, arbeiderklassen vokser frem og kvinners rettigheter styrkes, står gamle tradisjoner og formuer for fall. Vi følger kvinnene i Winther-familien - både i de luksuriøse stuene og på det travle kjøkkenet - og deres drømmer, lengsler og begjær for livet og fremtiden. Cecilia Winther er den ledende sosietetskvinnen i Trondhjem. Alles øyne er på henne, og de andre fruene følger ivrig med på alt hun gjør og sier. Men bak den glitrende fasaden må Cecilia kjempe for å beholde familielykken.

Dette er første lydbok i en imponerende serie om Winther-dynastiet - med kjærlighet, dramatikk og skjulte hemmeligheter.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242168962
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Winther-familien 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Marianne Thorgersen – 21.03.2022

– Koser meg med bøkene!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Familien Winther:

Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv