Fatimas hånd

  • Om lidenskap, kjærlighet og hat
  • Bredt anlagt, historisk roman
  • Fra vakre Barcelona
Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fatimas hånd inneholder de samme ingrediensene som gjorde Havets katedral til en stor suksess: en korrekt historisk ramme, lidenskapelig kjærlighet og hat, tapte illusjoner og håp som gir livet mening og leder mot eventyret.

Ondskap, brutalitet og kjærlighet
I 1568 brøt det ut opptøyer i Alpujarra-fjellene. Maurerne, spanske muslimer som var tvunget til å konvertere til kristendommen, hadde fått nok av urettferdighet, plyndring og ydmykelser og gjorde opprør mot de kristne, noe som startet en ujevn kamp som bare kunne ende med nederlag og at de ble spredt over hele det kastiljanske kongedømmet.

Blant opprørerne var en ung mann som het Hernando. Som sønn av en maurisk kvinne og presten som voldtok henne var han utstøtt fra sine egne på grunn av sitt opphav, og også av de kristne, på grunn av familiens kultur og vaner. Under opprøret blir han utsatt for ondskap og brutalitet fra begge sider, men han finner også kjærligheten i de store, svarte øynene til den modige Fatima.

Etter nederlaget er han tvunget til å bo i Cordoba, men i den vanskelige hverdagen retter Hernando all sin energi mot å gjenreise den utryddede kulturen og religionen til tidligere glans. For å gjøre det tar han store sjanser og utfører dristige og svært farlige handlinger.

Fatimas hånd er en ny, mektig roman fra forfatteren av Havets katedral, spekket med eventyr, lidenskap, krig og kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
936
ISBN
9788280873361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
La mano de Fátima
Format
22 x 15 cm
Nr
9017437

Om forfatteren

Ildefonso Falcones. Foto: Genis Muños/Circulo de LectoresIldefonso Falcones er utdannet advokat. Havets katedral var hans debutroman. Etter å ha blitt refusert av sju forlag, endte den som tidenes spanske forlagssuksess med om lag to millioner solgte eksemplarer bare i hjemlandet.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fatimas hånd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
199,- 429,-
 

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv