Min side Kundeservice Bli medlem

I sverdets tid

«I sverdets tid» er et episk drama hvor leseren tas med inn i hverdagsliv, kjærlighet og kampen for tilværelsen i en av norsk histories mest dramatiske perioder.

Sigurd er bare en unggutt da birkebeinerkongen Sverre tar ham fra moren og setter ham til å være trell for sin egen sønn, Håkon. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

«I sverdets tid» er et episk drama hvor leseren tas med inn i hverdagsliv, kjærlighet og kampen for tilværelsen i en av norsk histories mest dramatiske perioder.

Sigurd er bare en unggutt da birkebeinerkongen Sverre tar ham fra moren og setter ham til å være trell for sin egen sønn, Håkon. De to guttene blir venner, og de knytter seg til hirdmannen Digre, som er satt til å lære dem opp i våpenbruk. Sigurds reise gjennom borgerkrigens Norge rundt år 1200 fører ham ut i blodige slag, men han finner også kjærligheten, Solveig. Som voksen mann skaper han sin egen slekt med henne. Men han glemmer aldri moren: Hvem var hun, og hvorfor ble han selv hentet til kongen?

Rundt Sigurds skjebne utspiller et større drama seg: Gjennom borgerkrigen mellom bagler og birkebeinere, der kirkemakt står mot kongsmakt, vokser nasjonen Norge fram.

Dette er den første romanen i trilogien om Sigurd Lavard Sverreson.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242167804
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
I sverdets tid 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Ø
Øystein Christoffersen – 31.03.2020

– Og det er fire bøker... Yaaaas!!! <3

Oppdag mer

Bøker som ligner på I sverdets tid:

Se flere

Logg inn

Handlekurv