Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kjempenes fall

"Dette er uten tvil bokhøstens mest storslåtte underholdningsroman.(...) Det er både driv og handling, enkle psykologiske strukturer riktignok, men ganske fascinerende portretter både av enkeltskjebner og ikke minst skarpe bilder fra vesentlige sider av verdenskrøniken i starten av 1900-tallet."

Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Det tjuende århundre er i sin begynnelse. I Wales fyller Billy tretten år og har sin første arbeidsdag i gruva, som faren og bestefaren før ham. Men det ligger forandring i luften. Mange av gruvearbeiderne er blitt sosialister og ser med beundring på bolsjevikenes opprør i Russland. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det tjuende århundre er i sin begynnelse. I Wales fyller Billy tretten år og har sin første arbeidsdag i gruva, som faren og bestefaren før ham. Men det ligger forandring i luften. Mange av gruvearbeiderne er blitt sosialister og ser med beundring på bolsjevikenes opprør i Russland. Her planlegger brødrene Grigori og Lev Peshkov å emigrere til USA, men et mord, en kvinne og en revolusjon gjør at ting ikke går helt som de hadde tenkt.

I London strever det konservative aristokratiet med å holde på sine privilegier. Samtidig er kvinnebevegelsen i fremmarsj, og den vakre lady Maud Fitzherbert er blant dem som kjemper for å få stemmerett. Under slike forhold er krigstrusselen ikke bare et onde. Folket trenger noe å samle seg om. Og mens nye allianser inngås, blir gamle brutt, og Mauds forhold til tyskeren Walter von Ulrich går harde tider i møte. Er deres kjærlighet sterk nok til å overleve en verdenskrig?

Ken Follett, forfatteren bak suksessene Stormenes tid og Nålen, er tilbake med en ny storslagen roman. Vi følger skjebnene til fem familier fra Wales, England, Tyskland, Russland og USA gjennom en tid hvor verden rystes av den første verdenskrigen, den russiske revolusjonen og kampen for kvinnenes rettigheter.

Medlemsvurdering:
Jeg har alltid sett på Ken Follet som en mester i krimhistorier fra andre verdenskrig. En sjanger han har mestret bedre enn de fleste. Men her klarer han å lage en historie om flere familier, tyske, engelske, amerikanske, rusisske i de omveltende begivenhetene i forige århundre. Imponerende arbeid, og virkelig lesverdig.

Kjempenes fall

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
921
ISBN
9788202362577
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Fall of giants
Format
21 x 13 cm
Nr
8064822
Serie
Cappelen Damms bestselgerromaner
Århundretrilogien 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Dette er uten tvil bokhøstens mest storslåtte underholdningsroman.(...) Det er både driv og handling, enkle psykologiske strukturer riktignok, men ganske fascinerende portretter både av enkeltskjebner og ikke minst skarpe bilder fra vesentlige sider av verdenskrøniken i starten av 1900-tallet."

Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Medlemmers vurdering

K
Kjempenes fall – 02.02.2017

– Jeg har alltid sett på Ken Follet som en mester i krimhistorier fra andre verdenskrig. En sjanger han har mestret bedre enn de fleste. Men her klarer han å lage en historie om flere familier, tyske, engelske, amerikanske, rusisske i de omveltende begivenhetene i forige århundre. Imponerende arbeid, og virkelig lesverdig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjempenes fall:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv