Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Riket ved veiens ende

Året er 1192. Etter tjue år som tempelridder vender Arn Magnusson hjem. Arn er en av mange tusen som har måttet gi tapt mot overmakten i Det hellige landet. Men med seg tilbake har han ny kunnskap. Og ikke minst har han med innvandrere fra fjerne land. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Året er 1192. Etter tjue år som tempelridder vender Arn Magnusson hjem. Arn er en av mange tusen som har måttet gi tapt mot overmakten i Det hellige landet. Men med seg tilbake har han ny kunnskap. Og ikke minst har han med innvandrere fra fjerne land. Menn med den viten og erfaring som er med å gi støtet til den nyere tid i Europa. Kongeriket Sverige begynner å ta form. For Arn og hans Cecilia er likevel kjærligheten større enn politikken, og etter å ha måttet bøte for sin kjærlighet i tjue år er de nå villige til å ofre alt for å få hverandre. Om nødvendig også den dyrekjøpte og skjøre freden. De er beredt til å styrte landet ut i kaos og krig. Dette er tredje bind i en trilogi om korsfarertiden. De to første heter "Veien til Jerusalem" og "Tempelridderen".

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
511
ISBN
9788281430709
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Riket vid vägens slut
Format
21 x 13 cm
Serie
Arn Magnusson 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Mette – 31.03.2008

– Med denne boka fullføres trilogien og Arn Magnusson og hans Cecilia. Etter å ha sonet sin bot som tempelridder i 20 år kommer Arn endelig hjem til Sverige og Cecilia igjen. Han vil benytte seg av sin tempelridderkunnskap til å redde landet fra krig. Denne boka skuffer litt i forhold til de andre, den blir veldig lang og inneholder litt for mange lange beskrivelser av dagliglivet. Det er veldig mye "dødtid" rundt midten av boka, mens Arn bygger opp sin nye hær, men den tar seg veldig opp mot slutten. Dersom man har lest de to første historiene om Arn må man nesten lese denne også, men jeg synes ikke det er noen stor bok.

b
basto – 06.08.2007

– I det tredje bindet i serien om Arn Magnusson og Sveriges tilblivelse, vender Arn endelig hjem igjen til Sverige etter totalt 25 år som tempelridder og en lang hjemreise. Med seg har han en gjeng bestående av en nordmann, to engelskmenn og en del arabere som skal hjelpe ham til å forhindre den mulige krigen mot sverkene og danerne som ønsker hevn over regjerende kongemakten i Sverige og Folkungætten. Arn får endelig se igjen sin elskede Cecilia og deres sønn som han aldri hadde fått se før, men det skjer etter mye om og men. Riket ved veiens ende avslutter Jan Guillou sin Arn triologi på en mesterlig måte. Atter en gang skildrer han den nordiske middelalderen på en yppelig og forstålig måte. På mange måter enda bedre i tunge og kjedelige fagbøker. Selv om serien handler mest om svensk historie, dukker det opp en eller annen biforklaringer til hendelser i Norge og som henger delvis sammen med det som skjedde i Sverige. Anbefales hvis man vil lære seg norsk historie på en annen måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Riket ved veiens ende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arnhem

Antony Beevor
Innbundet 
363,- 399,-

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv