Aids-epidemien

nederlag, seire og nye utfordringer

Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien.
Hiv- og aids-epidemien er - foreløpig - den siste av de store og alvorlige epidemiene som har rammet menneskeheten. Epidemien har hatt store medisinske konsekvenser, med millioner av dødsfall. Les mer

589,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien.
Hiv- og aids-epidemien er - foreløpig - den siste av de store og alvorlige epidemiene som har rammet menneskeheten. Epidemien har hatt store medisinske konsekvenser, med millioner av dødsfall. I tillegg har den hatt betydelige sosiale, økonomiske og kulturelle følger. Samtidig er epidemien blitt møtt med en imponerende innsats fra det internasjonale forskersamfunnet som blant annet har ført til meget effektiv medikamentell behandling. Dette har endret aids-sykdommens ansikt i den rike verden, hvor vi imidlertid ser nye, uforutsette problemer. I fattige deler av verden er epidemien stadig en enorm utfordring og representerer et av de største globale problemene i moderne medisin.

Boken gir en bred fremstilling av alle viktige aspekter ved aids-epidemien - medisinske og ikke-medisinske - og dekker både epidemiens historie, samtidssituasjonen og fremtidsaspektene.

Denne boken er skrevet for alle - i og utenfor helsevesenet - som er interessert i de mange fascinerende og viktige problemene hiv-viruset konfronterer oss med.

Anmeldelse Sykepleien

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
292
ISBN
9788205463660
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Aids-epidemien
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aids-epidemien:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv