BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Velferdsteknologi i praksis

Perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste

Velferdsteknologi i praksis - Perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste gir en innføring i hva velferdsteknologi er, og hvilke muligheter ny teknologi kan gi. Samtidig belyser den de utfordringene som kan oppstå i forbindelse med utviklingen og implementeringen av velferdsteknologi, både for enkeltpersoner og deres pårørende, så vel som for helsepersonell og samfunnet som helhet. Les mer

399,-
Paperback
Ventes til lager 29.05.2024
Velferdsteknologi i praksis - Perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste gir en innføring i hva velferdsteknologi er, og hvilke muligheter ny teknologi kan gi. Samtidig belyser den de utfordringene som kan oppstå i forbindelse med utviklingen og implementeringen av velferdsteknologi, både for enkeltpersoner og deres pårørende, så vel som for helsepersonell og samfunnet som helhet.

Temaer som belyses:

utvikling og implementering med hensyn til den individuelle bruker design, teknologiforståelse og innovasjon etiske utfordringer Målet med velferdsteknologi er å fremme økt selvstendighet og skape en tryggere og enklere hverdag for personer som lever med ulike former for sykdom eller funksjonsnedsettelser. Velferdsteknologifeltet utvikler seg raskt, og denne andre utgaven er omstrukturert og oppdatert med ny kunnskap.
Boken gir leseren den nødvendige kunnskapen for å bidra aktivt i gjennomføring av prosjekter innen velferdsteknologi på egen arbeidsplass. Den inviterer også til etiske refleksjoner og viser hvor viktig det er med individuell tilrettelegging.

Målgruppen for boken er studenter innen helse- og sosialfag, som ergoterapi, barnevern, sosialt arbeid, vernepleie, sykepleie, fysioterapi og audiologi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202796990
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Velferdsteknologi i praksis
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Velferdsteknologi i praksis:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv