Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Velferdsteknologi og kognitive hjelpemidler til personer med demens

temahefte

Det er i dag store forhåpninger til at velferdsteknologi kan gjøre hverdagen enklere og tryggere for personer med demens og deres pårørende hjemme, og for beboere og ansatte i omsorgsboliger og institusjoner. Les mer

135,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det er i dag store forhåpninger til at velferdsteknologi kan gjøre hverdagen enklere og tryggere for personer med demens og deres pårørende hjemme, og for beboere og ansatte i omsorgsboliger og institusjoner. Teknologi er nødvendigvis ikke en lettvint løsning, og det er ofte mye arbeid som ligger til grunn for en vellykket implementering. Dersom teknologi skal være endel av en faglig forsvarlig tjeneste, må ansatte ha kunnskap og kompetanse, og kommunene må ha rutiner og systemer for å integrere teknologi i den daglige driften.

Temaheftet er utarbeidet av Nasjonalt kompetansetjeneste for aldring og helse med støtte fra Helsedirektoratet. Heftet omhandler spesielt velferdsteknologi til personer med demens og deres pårørende, og kan sees som et supplement til opplæringsprogrammet Velferdsteknologiens ABC som er utarbeidet av KS og SINTEF på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Målgruppen for temaheftet er ansatte i den kommunale helse- og omsorgstjenesten som gir tjenester til personer med demens. Målet er å vise mulighetene og å heve kompetansen om bruk av velferdsteknologi og kognitive hjelpemidler for denne pasientgruppa og deres pårørende.

Detaljer

Forlag
Aldring og helse
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
66
ISBN
9788280613219
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Velferdsteknologi og kognitive hjelpemidler til personer med demens
Format
30 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Velferdsteknologi og kognitive hjelpemidler til personer med demens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv