Bodylotion Grapefruit leaf 250 ml

L:A Bruket

Stimulerende bodylotion med duft av grapefrukt. Les mer

Finnes i disse variantene

Vår pris: 289,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Mer om produktet

Stimulerende bodylotion for normal til tørr hud, som inneholder eteriske oljer av grapefrukt og lavendel som myker opp og reparerer huden. Eteriske oljer av grapefrukt har rensende, bakteriehemmende og stimulerende egenskaper. Eterisk olje av lavendel stimulerer cellefornyelse, beroliger og virker inflammasjonshemmende. Kokosnøttolje, kakaosmør og sheasmør beskytter mot vær og vind, tilfører fuktighet og er kjent for å ha en beroligende effekt på tørr og irritert hud.

L:a Bruket ble startet i 2009, da co-founder Monica Kylén bestemte seg for å bli keramiker på fulltid. Hun savnet økologiske og naturlige hudpleieprodukter for å komplementere sine funksjonelle produkter og design til hjemmet, og samtidig for å beskytte huden fra keramikk-prosessen. Monica lot seg inspirere av hjembyen sin, Varberg, som har flere hundre år med spa-tradisjoner. Vann, salt og sjøgress er grunnlaget for denne byen og har skapt et nært forhold mellom menneskene som bor der og det stadig skiftende miljøet. Som et resultat av dette har L:a bruket nå over 80 produkter i sitt sortiment og selges i over 30 land. L:a Bruket ønsker å opprettholde og sette pris på et nært forhold med naturen, å velge produkter som møter etterspørselen fra et moderne liv og å ta tid til å forvandle daglige rutiner til ren luksus.

Alle produktene bygger på disse tre grunnpilarene:

Kystlivet – det er her inspirasjonen hentes fra. Samtidig er det viktig at produktene skal være gode både mot menneskene og naturen.

Funksjon først – hver komponent, fra flakong til duft, har en hensikt. Produktene er utviklet med tanke på dualitet; for de moderne og de tradisjonelle, de urbane og de maritime, og for ham og henne.

Naturlige ingredienser – L:a Bruket mener at naturen gir oss verktøyene vi trenger for å pleie huden vår. Ved å minimere de industrielle påvirkningene i produksjonen, og la det naturlige og økologiske fordelene til ingrediensene få skinne. De er alltid på utkikk etter de beste kombinasjoner og metoder for å høste ingrediensenes styrke.

Fakta