Meny
Anne Lene Johnsen: Det kunne jeg jo før
Det kunne jeg jo før! - Anne Lene Johnsen

Det kunne jeg jo før!

alt du lærte på skolen og som du nå har glemt

«Hold masken overfor kolleger, venner og familie. Anne Lene Johnsen har skrevet et lynkurs i livets pensum.»

, Finansavisen

Det er et sprang mellom det vi tror vi vet, og det vi faktisk kan. Det fikser denne boka. Det kunne jeg jo før! er en huskelapp mellom to permer for basiskunnskap det er pinlig å ikke kunne.

Les mer
Vår pris
297,-
Spar
42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 297,-
Spar: 42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Frisk opp kunnskapen

Det er et sprang mellom det vi tror vi vet, og det vi faktisk kan. Det fikser denne boka. Den er en huskelapp mellom to permer for basiskunnskapen som trenger en liten oppfriskning.

Det er viktig å ha kunnskap om en del grunnleggende ting og sammenhenger. Samtidig er det umulig å gå rundt og huske alt. Men det er noen ting det simpelthen er litt pinlig å ikke kunne. Derfor bør du lese denne boka, sier quiz- og IQ-mester Anne Lene Johnsen. Hun har samlet alt det som et voksent menneske bør være utrustet med av basiskunnskap om både norske og internasjonale forhold.

Ekspertenes tips
Johnsen har sammen med en rekke fageksperter valgt ut det som er absolutt viktigst å kunne, og samlet oppfriskningspunktene under de tradisjonelle skolefagene. Her finner du nyttig basiskunnskap fordelt under kapitler for norsk, geografi, historie, samfunnsfag, matematikk, KRLE og naturfag.

Læring for livet
Kan du for eksempel svare på hvor mange stortingsrepresentanter vi har i Norge? Eller når renessansen var? Gled deg over å kunne Pythagoras' læresetning, fotosyntesen og hvilke som er verdens syv underverker – uten å måtte google. Kanskje det du finner i denne boka, er lettere å huske nå enn da du var skoleelev.

Ha det for hånden
Etter å ha lest denne boka er du godt rustet. Og hvis du er redd kunnskapen ikke skal sitte, kan du gjøre som Albert Einstein. Han mente det var helt innenfor å slå opp i bøker i stedet for å gå rundt og huske på ting. Så skulle du glemme noe igjen, er det bare å ta en titt i boka, sier Johnsen.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 336
ISBN: 9788234704000
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8205019
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Anne Lene Johnsen (f. 1968) er utdannet handelsøkonom og har i tillegg en bachelor i psykologi. Johnsen er kjent fra populærvitenskapelige spalter i aviser og ukeblader. Hun har skrevet en rekke bøker, blant annet Hvordan fatte matte sammen med Elin Natås, flere hjernetrimbøker og selvhjelpsboka Slik blir du mer intelligent (2009). Johnsen er engasjert i hva som skal til for at vi mennesker lærer best mulig, og i mental helse. Hun holder kurs og foredrag og driver nettstedet hjernefabrikken.no.

«Hold masken overfor kolleger, venner og familie. Anne Lene Johnsen har skrevet et lynkurs i livets pensum.»

, Finansavisen

«Som gave er også denne boka en perle som passer for alle som fortsatt har noe å lære.»

, Fredrikstad Blad