Min side Kundeservice Bli medlem

Ligg et hode foran med funksjonell hjernetrening

«Ole Petter Hjelle»

Ekspertene er enige om at 30 prosent av jobbene våre er borte om ti år, kanskje enda flere. Digitalisering, eldrebølgen, klimakatastrofer og menneskegrupper på vandringer: den eneste konstanten fremover, er at samfunnet endres . Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ekspertene er enige om at 30 prosent av jobbene våre er borte om ti år, kanskje enda flere. Digitalisering, eldrebølgen, klimakatastrofer og menneskegrupper på vandringer: den eneste konstanten fremover, er at samfunnet endres . Og endringene skjer raskt. Alle er enige om problemene, men få kommer med løsningene. Løsningen for deg ligger mellom ørene. Du kan lære å omstille deg raskt, du kan lære nye ferdigheter - det du trenger er teknikkene som gjør at du lærer det på kort tid. Teknikkene finner du i denne boken, som deler innsikt om hvordan du lærer deg nye ferdigheter på en lynraskt måte, og samtidig klarer å omdanne dem til vaner. I denne boken tar Frank Wedde deg med på en morsom reise gjennom ferdighetene du vil trenge for å ligge et hode foran.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
262
ISBN
9788283111736
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Ligg et hode foran med funksjonell hjernetrening
Format
25 x 18 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ole Petter Hjelle»

«Et hode foran er noe så sjeldent som en lettlest og innsiktsfull bok om et fascinerende tema, hjernen vår. ... Det er så spennende med funksjonell hjernetrening fordi det gir direkte fordeler i hverdagen ... lære raskere, huske bedre og forhåpentligvis omdanne det du lærer til nye vaner. Frank viser et unikt engasjement og lidenskap for faget!»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ligg et hode foran med funksjonell hjernetrening:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-
 
Byens spor
3 for 2

Byens spor

Lars Saabye Christensen
Innbundet 
99,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv