Min side Kundeservice Bli medlem

Den store vinquiz boken

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom vinens fortryllende verden med Den store VinQuiz-boken! Med over 1116 spørsmål og ett riktig svaralternativ per spørsmål, er denne boken en uunnværlig skattkiste for enhver vinelsker. Les mer

453,-

498,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom vinens fortryllende verden med Den store VinQuiz-boken! Med over 1116 spørsmål og ett riktig svaralternativ per spørsmål, er denne boken en uunnværlig skattkiste for enhver vinelsker.
Utforsk 30 spennende kapitler som tar deg med på en oppdagelsesferd gjennom vinens historie, produksjonsteknikker og regionale spesialiteter fra land som Frankrike, Italia, Spania, og mer. Enten du er en nybegynner som ønsker å forstå vinens magi eller en erfaren entusiast som søker å utvide din viten, er Den store VinQuiz-boken den ultimate guiden.

Skrevet av den importøren, grossisten og utdannede sommelieren Sven Hauge, er denne boken den perfekte gaveidéen til deg selv eller til en venn som deler din lidenskap for vin. Grip sjansen nå og bestill din bok i dag for å begynne din spennende reise gjennom vinens fascinerende verden!

Detaljer

Forlag
Familieforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
219
ISBN
9788282141505
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Den store vinquiz boken
Format
28 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store vinquiz boken:

Avlogga

Agnete Husebye
Innbundet 
227,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv