Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Eurotrash

roman

Christian Krachts lenge etterlengtede nye roman begynner med et minne; For 25 år siden, i romanen Faserland, virret en navnløs jeg-forteller rundt i et åndsforlatt Tyskland, for å ende over grensen til Sveits i Zürich. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Christian Krachts lenge etterlengtede nye roman begynner med et minne; For 25 år siden, i romanen Faserland, virret en navnløs jeg-forteller rundt i et åndsforlatt Tyskland, for å ende over grensen til Sveits i Zürich. Oppsparket til Eurotrash liger altså i Krachts debutroman, og nå følger vi den samme fortelleren på en ny reise, i Sveits, inn i det fortellende-jeg og fortellerens egen familie. Det er en tragisk, komisk og høyst spektakulær fortelling om en familie som krysser sporene til de største begivenhetene i alpelandets egen historie.

Boka går tett inn på Krachts egen familiehistorie, som sammenfaller med den sveitsiske, deres "totalt mislykkede forsøk på de-nazifisering", om hans oppvekst i skyggen av Springer sitt medieimperium, og med en distansert og kjølig, og ikke minst skarptunget mor som følger fortelleren på reisen, og kanskje egentlig er romanens hovedperson. Men dette ville ikke vært en Kracht-roman hvis vi kunne stole på hvordan historien dukker opp i romanen og hvordan virkeligheten gjør sitt inntog i romanuniverset.

Heller ikke i det selvbiografiske er Kracht til å stole på, og han vikler gjenkjennelige personer og begivenheter inn i fortellingen på en måte som nok ikke tåler vann historisk, men som gjør romanen til en desto større litterær begivenhet. Eurotrash er et nytt mesterverk fra Kracht, og et monument over eksistensiell lammelse, både på personlig og nasjonalt plan, dyppet i hans sedvanlige sarkastiske humor.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
205
ISBN
9788283831092
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Eurotrash
Format
21 x 13 cm
Serie
Faserland 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eurotrash:

Iggy
Ny!

Iggy

Edy Poppy
Innbundet 
439,-
 
Yolo
Ny!

Yolo

Siri Sjøgren Selmer
Innbundet 
379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucy

Jamaica Kincaid
Innbundet 
363,- 399,-
 

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv