Min side Kundeservice Bli medlem

Fiolinen fra Auschwitz

«Les denne lille boken, og du vil huske den for alltid. Den vibrerer med skrekken for den ufattelige umenneskeligheten og musikkens vakre kraft.»

Tatiana De Rosnay

Krakow 1991: En eldre kvinne spiller på en fiolin med en helt særegen vakker klang. Det viser seg at instrumentet har en bemerkelsesverdig historie:Den polske jøden Daniel befinner seg i Auschwitz, og all hans menneskelighet er i ferd med å brytes ned. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Krakow 1991: En eldre kvinne spiller på en fiolin med en helt særegen vakker klang. Det viser seg at instrumentet har en bemerkelsesverdig historie:Den polske jøden Daniel befinner seg i Auschwitz, og all hans menneskelighet er i ferd med å brytes ned. Minnet om kvinnen an elsker forsvinner for hver dag, og håpet og troen blir stadig mindre. Men så avsløres Daniels fortid som dyktig fiolinbygger, og informasjonen kommer to av leirens farligste menn for øret. De inngår et grusomt veddemål: Hvis Daniel kan bygge en fiolin på et visst antall ager, vinner kommandanten en kasse god burgundervin, hvis ikke får leirens ondskapsfulle lege lov til å bruke Daniel til sine grusomme eksperimenter. Og Daniel vet ikke hvor lang tid han har til rådighet ...

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
127
ISBN
9788280877338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
El violí d'Auschwitz
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Les denne lille boken, og du vil huske den for alltid. Den vibrerer med skrekken for den ufattelige umenneskeligheten og musikkens vakre kraft.»

Tatiana De Rosnay

«Denne vesle boken er både enkel og rørende og skrevet med stor lidenskap og en levende menneskelighet, og den anbefales varmt.»

Owe Eikje, Dagen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fiolinen fra Auschwitz:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Roma

Hugo Flaten
Innbundet 
227,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv