Min side Kundeservice Bli medlem

Vi

samarbeid - fra celle til samfunn

«… en fornøyelig leseopplevelse, og en viss grad av voksenopplæring. «Vi» tilbyr hyggelig bekreftelse for optimisten og passe saftig motstand for den kompromissløse pessimisten.»

Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

Vi trenger ikke lete for å finne eksempler på menneskets evne til å begå grusomme handlinger. Daglig fylles nyhetssendinger og nettaviser opp av egoisme, brutalitet og ondskap. Men gir det et representativt bilde av hvem vi er? Vi - samarbeid fra celle til samfunn er en biologs forsvar for det gode mennesket i pessimismens og misantropiens tidsalder. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vi trenger ikke lete for å finne eksempler på menneskets evne til å begå grusomme handlinger. Daglig fylles nyhetssendinger og nettaviser opp av egoisme, brutalitet og ondskap. Men gir det et representativt bilde av hvem vi er? Vi - samarbeid fra celle til samfunn er en biologs forsvar for det gode mennesket i pessimismens og misantropiens tidsalder. Dag O. Hessen argumenterer for at vi trenger å bli klar over alle de biologiske mekanismene som gjør oss disponert for samarbeid og gode handlinger, om ikke annet fordi historien vi forteller om oss selv, har innvirkning på de valgene vi tar og hvem vi blir. Vi er, kort fortalt, en bok som vil gjøre deg til et bedre menneske.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788202704186
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«… en fornøyelig leseopplevelse, og en viss grad av voksenopplæring. «Vi» tilbyr hyggelig bekreftelse for optimisten og passe saftig motstand for den kompromissløse pessimisten.»

Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

«Hessens bok er full av vanvittige anekdoter om menneskers dårskap og dissekering av det onde; det er ikke til å komme utenom i menneskers blodige historie, men først og fremst gir hans brede kunnskap grunnlag for optimisme.»

Marie Simonsen, Dagbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 
Eva
Ny!

Eva

Cat Bohannon
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dyrene

Becky Down
Kartonert 
130,- 149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv