Min side Kundeservice Bli medlem

I tilfelle dommedag

enkel beredskap for vanlige folk

Beredskapsboken alle husstander burde ha.

Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Beredskapsboken alle husstander burde ha.

Hvordan ville det føles å være innendørs i 72 timer, uten internett, strøm eller vann? For de fleste av oss kunne det fort blitt en ganske utrivelig seanse. Faktisk oppga hele to av tre nordmenn i fjor at de ikke hadde noen plan for et slikt scenario. Kanskje var det derfor Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) før jul sendte ut en brosjyre til alle husstander i landet. Der fikk vi beskjed om å skaffe oss 20 ting som skal ligge parat i tilfelle en krise rammer.

Men hvordan oppbevarer du egentlig disse vanndunkene staten mener vi bør ha liggende? Og hvordan løser du toalettsituasjonen dersom vann og strøm forsvinner? Denne boken gir deg svaret og lærer deg hvordan du etablerer en enkel og god egenberedskap. Leser du den, vil 72 timer i en krisesituasjon kanskje ikke bli helt krise allikevel.

Medlemsvurdering:
Super og relevant bok å lese om hva som skal til for å være best mulig forberedt om det inntreffer ulike typer katastrofer og unntakstilstander. Gode forklaringer av forskjellige nivå man kan oppnå når det gjelder egenberedskap! Anbefales!

Anne i det grønne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
223
ISBN
9788248924128
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
23 x 16 cm
Nr
8155798

Medlemmers vurdering

P
Per Perald – 06.04.2021

– En slags dårlig kopi av mye bedre bøker på emnet

I
Inger Dagmar Skilleås – 23.06.2020

– I tilfelle Dommedag

A
Anne i det grønne – 23.06.2020

– Super og relevant bok å lese om hva som skal til for å være best mulig forberedt om det inntreffer ulike typer katastrofer og unntakstilstander. Gode forklaringer av forskjellige nivå man kan oppnå når det gjelder egenberedskap! Anbefales!

A
Ann Helen – 05.04.2020

– Veldig morsom, men også lærerik😊

L
Lise – 01.10.2019

– Veldig kjekk bok om beredskap i heimen som er skrevet i en munter tone. Dette er ikke en prepperbok, men heller en flom-strømmen-går-eller-dette-burde-jeg-om-førstehjelp-bok. Veldig kjekk, altså. Burde finnes i alle hjem :)

H
Hooloovoo – 01.10.2019

– Den morsomste beredskapsboka jeg har lest!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I tilfelle dommedag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv