Min side Kundeservice Bli medlem

Je og'n Solan

Dette er den første boka om Solan Gundersen, den hyperaktive og rappkjefta fuglen med de korte vingene som basket seg inn på det norske bokmarkedet med strikkeslips, filttøfler og lav moral, og som er bosatt hos Aukrust på Ljan. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er den første boka om Solan Gundersen, den hyperaktive og rappkjefta fuglen med de korte vingene som basket seg inn på det norske bokmarkedet med strikkeslips, filttøfler og lav moral, og som er bosatt hos Aukrust på Ljan. Her finnes muntre historier om bl.a. billøp, hopprenn og biltur til Italia.

Kjell Aukrust (1920-2002) er en av våre mest folkekjære forfattere og en av våre aller fremste tegnere. I hans forfatterskap har tegningene hatt en betydning langt utover det å illustrere teksten. Tegning og tekst, humor og alvor, eventyrlige påfunn og vare stemninger gikk hånd i hånd i alt han gjorde. Kjell Aukrusts kunst er blitt brukt i både teater, film og ballett. Hans tegninger er innkjøpt av Nasjonalgalleriet, og hans bøker utgis på ny og på ny. Hans samlede livsverk, bøker, tegninger og malerier, er utstilt i Aukrustsenteret i Alvdal.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
102
ISBN
9788202311421
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Je og'n Solan
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Je og'n Solan:

Ludvig

Kjell Aukrust
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gudmoren
99,-

Gudmoren

Ingar Johnsrud
Innbundet 
99,- 379,-
 

Award

Danielle Steel
Paperback 
116,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv