Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å lykkes uten å såre mannfolka

ikke-truende ledelsesstrategier for kvinner

I Kunsten å lykkes uten å såre mannfolka viser Sarah Cooper hvordan kvinner kan få det de drømmer om, lykkes i karrieren, bli ledere - når bare mannfolka på jobb er ferdige med å forklare dem saker og ting. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Kunsten å lykkes uten å såre mannfolka viser Sarah Cooper hvordan kvinner kan få det de drømmer om, lykkes i karrieren, bli ledere - når bare mannfolka på jobb er ferdige med å forklare dem saker og ting. Noen ganger føles det riktig nok som de aldri blir ferdige med akkurat det. Derfor er det noen blanke sider i denne boka som du kan drodle på mens du venter.

Boka forklarer også hvordan du kan fremstå ekte og oppriktig uten å avsløre hva du egentlig tenker og føler, den gir deg en innføring i utpsyking for nybegynnere, og så får du noen belønningsklistremerker som du kan bruke hver gang en mann evner å behandle en kvinne som et menneske. Hvis alt skjærer seg, kan det være lurt å ty til løsbartene som følger med boka, slik at du virker mer mandig og ikke trenger å tenke på om du oppfattes for truende.

Detaljer

Forlag
Risk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
209
ISBN
9788293625070
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
How to be successful without hurting men's feelings
Format
19 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å lykkes uten å såre mannfolka:

Flux

April Rinne
Paperback 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv