Min side Kundeservice Bli medlem

Norsk, ikke sant?

Norge, nordmenn and all things norsk

Den australske forfatteren ser med skrått blikk på Norge, norsk historie, og nordmenns merkverdigheter, alt fra norsk konfirmasjonsfeiring og harry-tur, til norske oppfinnelser som binders, ostehøvel og telemarkski. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Den australske forfatteren ser med skrått blikk på Norge, norsk historie, og nordmenns merkverdigheter, alt fra norsk konfirmasjonsfeiring og harry-tur, til norske oppfinnelser som binders, ostehøvel og telemarkski. Frittstående oppfølger til Brown cheese, please.

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
143
ISBN
9788251622790
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Norsk, ikke sant?
Format
18 x 18 cm
Serie
Skråblikk på Norge

Medlemmers vurdering

b
basto – 12.10.2009

– De fleste nordmenn har et bestemt bilde av hvordan en ekte nordmann skal være. De skal ha ski på beina, sekk på ryggen og være rettferdige og ærlig samtidig som de skal spise brunost til frokost. Men er det slik utlendingene oppfatter oss? Den australske forfatteren Jenny K. Blake gir hennes versjon av hvordan hun oppfatter hvordan den "egentlige" nordmannen er. Gjennom en analyse over Norges-historien og selvoppfattelse med mer, viser hun mange ironiske sider av den norske væremåten som gjør en hver nordmann flaue over seg når man blir bevisst klar over dette. Denne boka vil få deg til å le, smile, bli flau og betenkt og ikke minst tvinge deg til å reflektere over spørsmål som hva typisk norsk er og hvordan en kjennertegner en nordmann. Anbefales på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk, ikke sant?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kilden

Gabriel Scott
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv