Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Cirkus

"Hovden har lykkes i å skrive en fargerik, satirisk og fengende roman (...). Mine damer og herrer, velkommen til et stykke strandlektyre, i passe tid før sommerferien."

Fredrik Wandrup, Dagbladet

Den selvsentrerte forretningskvinnen Lise får en dag uventet besøk i bedriften hun jobber. En klovn fra det omreisende Cirkus Fandango har kommet for å overbringe budskapet om at hennes hittil ukjente onkel er død. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den selvsentrerte forretningskvinnen Lise får en dag uventet besøk i bedriften hun jobber. En klovn fra det omreisende Cirkus Fandango har kommet for å overbringe budskapet om at hennes hittil ukjente onkel er død. Onkelen, selveste sirkusdirektøren, har testamentert alt han eier til Lise. Men på én betingelse: Hun må fullføre fem forestillinger som sirkusdirektør for at arven skal bli gyldig. Lise ser en gyllen mulighet til å tjene noen raske penger og legger ut på en reise som åpner opp en helt ny verden av tradisjoner, begeistring og samhold. Etter hvert blir hun tvunget til å ta noen avgjørende valg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202649166
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Cirkus

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Hovden har lykkes i å skrive en fargerik, satirisk og fengende roman (...). Mine damer og herrer, velkommen til et stykke strandlektyre, i passe tid før sommerferien."

Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Nei, heller spa elefantmøkk! er moralen i denne krysningen av Jonas Jonassons «Hundreåringen», «Den forsvundne pølsemaker» og «Wall Street». «Cirkus » er med andre ord lettbeint og velskrevet underholdning, men gir seg da heller ikke ut for å være noe annet."

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

«Denne boka vil få deg til å gapskratte, for så å bryte ut i gråt, og den vil mest sannsynlig varme alles hjerter. Den varmet i hvert fall mitt.» Hannah Paxian, forlaget Droemer Knaur»

Hannah Paxian, Droemer Knaur

«Dette er en feelgood som er både original, skarp, morsom og gripende. Det løsslupne sirkusmiljøet setter virkelig fantasien i sving.» Forlegger Bénédicte Lombard fra det franske forlaget Editions de Seuil»

Bénédicte Lombard, Editions de Seuil

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cirkus:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv