Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Tears of the Giraffe

«** 'I was enchanted by the character of Precious Ramotswe and the sly humour of Alexander McCall Smith's writing, his deft evocation of a culture' - Anthony Minghella ** 'So elegant and understated is the author's style that the novel seems to transcend age' - Trevor Royle»

* Highly original 'detective' stories with unique setting and characters Les mer

145,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

* Highly original 'detective' stories with unique setting and characters

Medlemsvurdering:
En nydelig fortsettelse på Damenes detektiv byrå nr. 1! Mma Ramotswe glimrer med sin kunnskap i Botswanas mysterier. Som i den første boka, får leseren anledning til å bli glad i de forskjellige mennesketypene som forfatteren skildrer, og selv om dette er Afrika, kunne mye av hendelsene ha blitt flyttet hit til Norge. Verden er liten! Jeg valgte å lytte til denne boken, opplest av Adjoa Andoh, og det angrer jeg ikke et sekund på. Hennes skuespillertalent gir en god innlevelse for lytteren, og, akkompaniert av afrikanske musikksnutter, nøt jeg opplevelsen av å befinne meg i Afrika for de cirka 6 timene det tok meg å lytte til denne. En ren nytelse!

Litteraturelsker

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Abacus
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
224
ISBN
9780349116655
Utgivelsesår
2003
Format
16 x 22 cm

Anmeldelser

«** 'I was enchanted by the character of Precious Ramotswe and the sly humour of Alexander McCall Smith's writing, his deft evocation of a culture' - Anthony Minghella ** 'So elegant and understated is the author's style that the novel seems to transcend age' - Trevor Royle»

Medlemmers vurdering

S
SM – 18.06.2010

– Mma Ramotswes detektivgjerning spinner nye veier i denne andre boken i en serie på ni bøker. Hun har nylig sagt ja til å gifte seg med Mr J.L.B. Matekoni, den lokale bilmekanikeren, og han ønsker å gi henne alt det beste i verden. Det ender med at han, helt uventet for ham selv også, tar til seg to barnehjemsbarn. Men hvordan skal han forklare det til Mma Ramotswe? Hun på sin side er nemlig fullt opptatt med å lete etter en amerikansk kvinnes fortapte sønn, og forfremme og lære opp sekretæren sin, Mma Makutsi, til å bli detektiv. Språket og stemningen i disse bøkene er helt herlige. Humoristisk, lett filosofisk, og ganske hjemmekjær. Det er umulig å ikke bli litt glad i både Mma Ramotswe, Mr J.L.B. Matekoni og ikke minst Botswana. Naturligvis er det nok et litt glorifisert bilde av det lille samfunnet i Gaborone, men det fungerer veldig fint til historien. Boka er veldig lettlest, og jeg tror serien kan fenge tenåringer, så vel som en litt eldre målgruppe.

L
Litteraturelsker – 19.01.2006

– En nydelig fortsettelse på Damenes detektiv byrå nr. 1! Mma Ramotswe glimrer med sin kunnskap i Botswanas mysterier. Som i den første boka, får leseren anledning til å bli glad i de forskjellige mennesketypene som forfatteren skildrer, og selv om dette er Afrika, kunne mye av hendelsene ha blitt flyttet hit til Norge. Verden er liten! Jeg valgte å lytte til denne boken, opplest av Adjoa Andoh, og det angrer jeg ikke et sekund på. Hennes skuespillertalent gir en god innlevelse for lytteren, og, akkompaniert av afrikanske musikksnutter, nøt jeg opplevelsen av å befinne meg i Afrika for de cirka 6 timene det tok meg å lytte til denne. En ren nytelse!

S
Simen The Vampire – 12.08.2005

– Det er klart at jeg ikke akkurat forventet så mye av denne boka i og med at jeg ikke liker den første noe særlig, men jeg syntes rett og slett denne er værre selv om jeg tvilte på at det var mulig.. Boka er ganske lett, men litt kjedelig skrevet, og historien er ganske platt.. Det som kanskje er det svakeste av alt er krimløsningen som absolutt ikke er hva jeg forventer av en krimbok!
Jeg skal ikke røpe den for de som gleder seg til boka, men det er ingen tvil om det er den kjipeste slutten på en bok jeg har fått med meg.. Jeg anbefaler dere heller krim av Thomas Harris eller Robert Willson..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tears of the Giraffe:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv