Meny

Julegjesten

; Frøydis Arnesen (Oversetter)

En hjemløs valp med et stort hjerte. Og en familie som trenger den ...
Teddy rømmer hjemmefra en uke før jul. Han bekymrer seg lite for hva som kommer til å skje. Men veldig raskt oppdager han hvor kald og skummel verden er, og det som skulle være et spennende eventyr, virker som et fryktelig feilgrep. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Ikke i salg

E-bok
E-bok
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Ikke i salg

En hjemløs valp med et stort hjerte. Og en familie som trenger den ...
Teddy rømmer hjemmefra en uke før jul. Han bekymrer seg lite for hva som kommer til å skje. Men veldig raskt oppdager han hvor kald og skummel verden er, og det som skulle være et spennende eventyr, virker som et fryktelig feilgrep.
Den godhjertede familien Wood oppdager plutselig en dag Teddy på den snødekte trappen sin. Claire, Ben og datteren Emily har en varm stue, og de er akkurat den familien Teddy lengter desperat etter å få. Men Emily er syk og foreldrene stresset, og rett før jul er ikke en valp uten manerer det familien trenger.
Teddy og Emily har en helt spesiell kontakt, og han blir den bestevennen hun så sårt trenger. Kan han bare overbevise foreldrene hennes om hvor lykkelig han kan gjøre dem alle sammen. Så vil han selv få sin drømmefamilie til jul.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bladkompaniet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788233419288
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The christmas guest
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger