Min side Kundeservice Bli medlem

På talefot med hunden

25 år med dempende signaler

Den populære "På talefot med hunden" er tilbake, i helt ny og utvidet jubileumsutgave!

I 25 år har "På talefot med hunden" gledet hunder og hundeeiere i mange land over hele verden. Den har vært bestselger i USA i 10 år, og er populær og etterspurt i alle land den er utgitt i, og i enda noen flere. Les mer

241,-

265,- Spar: 24,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Den populære "På talefot med hunden" er tilbake, i helt ny og utvidet jubileumsutgave!

I 25 år har "På talefot med hunden" gledet hunder og hundeeiere i mange land over hele verden. Den har vært bestselger i USA i 10 år, og er populær og etterspurt i alle land den er utgitt i, og i enda noen flere. I jubileumsutgaven finner du svar på spørsmål som hundeeiere rundt i verden har stilt, rikt illustrert med mange nye bilder, og noen endringer som følge av læring og observasjon i løpet av alle de 25 årene. Boka er lettlest, og full av nytte og underholdning fra perm til perm. Du vil få en god forståelse av hva dempende signaler er, hva det betyr, hvorfor det er viktig å forstå de, og ikke minst: hvordan du kan bruke det selv. Så kommer du også på talefot med hunder.

Medlemsvurdering:
Denne boken viser litt av språket med små bokstaver, altså det som kommer før knurring, bjeffing osv. Det er nesten et must at hundeeiere kan lese disse tegnene hundene gir oss så vi kan avverge situasjoner før de går for langt. En super bok som skulle vært obligatorisk for alle hundeeiere.

s

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Huldra
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
125
ISBN
9788299753470
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 17 cm

Medlemmers vurdering

L
Line – 09.03.2021

– Dette er en bok en kan lære mye spennende av, som kan bidra til bedre samspill mellom hund og eier.

A
Anita – 09.01.2019

– Alle som har skaffet seg hund burde lese denne boken! Fikk meg til å tenke. Nå forstår jeg mer av hvorfor hunden gjør det den gjør.

S
Soheila Sabri – 13.03.2018

– På talefot med hunden

L
Liv Marie Lægreid – 11.02.2017

– På talefot med hunden

s
s – 29.05.2013

– Denne boken viser litt av språket med små bokstaver, altså det som kommer før knurring, bjeffing osv. Det er nesten et must at hundeeiere kan lese disse tegnene hundene gir oss så vi kan avverge situasjoner før de går for langt. En super bok som skulle vært obligatorisk for alle hundeeiere.

R
RF – 16.11.2009

– Denne boken er kjempebra, men litt langdryg til tider. Her får du lese om hvordan hundens skjulte språk er! Slik som vi mennesker komuniserer uten ord, gjør hundene det også, bare i mye større grad. Når vi får oss hund så går de fleste ut i fra at hunden automatisk skal lære seg vårt språk, både det muntlige og den skjulte. Men hvorfor kan ikke vi heller møtes på halvveien? Med denne boken så klarer du det. Du vil se din hund med helt nye øyne og forstå hvorfor den gjør enkelte ting. Bruker du selv litt av hundespråket og de dempende signalene, så får du i tillegg en hund som forstår deg og beundrer deg enda mer. En flott bok som alle hundeeiere burde lese en gang!

n
nøffe... – 26.07.2005

– Dette er en utrolig bok. Du lærer deg å ! Vet du hvorfor hunder gjesper...hvorfor de kommer langsomt til deg når du er sint...
Denne boka lærer deg de mange signalene hunden din gir til deg og andre. Hvordan kommuniserer andre hunder med hverandre? Denne boka kommer til å falle rett i hjertet på du som er hundeeier, også du som skal bli hundeeier...jeg har noen gang lurt på hva en hund prøver å si meg, men jeg forstår ikke alt! Denne boka gir deg alle svarene på det hunden din prøver å si! Boka anbefales for hundeeiere, og for den som skal skaffe seg hund! Virkelig en bok du bør ordne deg råd til!

Oppdag mer

Bøker som ligner på På talefot med hunden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv