Min side Kundeservice Bli medlem

Til dyrene

sannheten om norsk dyrevelferd

«Norun Haugens rasende bok om norsk dyrevelferd er rystende lesning»

Dagens Næringsliv

I en femårsperiode gikk Norun Haugen undercover for å dokumentere hvordan dyrene behandles i den norske kjøttindustrien. Erfaringene fra slakterier, gårder, rugeri og dyretransport var den samme - norske dyr lider i stor skala og det er stadig mange og alvorlige brudd på dyrevelferdsloven. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I en femårsperiode gikk Norun Haugen undercover for å dokumentere hvordan dyrene behandles i den norske kjøttindustrien. Erfaringene fra slakterier, gårder, rugeri og dyretransport var den samme - norske dyr lider i stor skala og det er stadig mange og alvorlige brudd på dyrevelferdsloven. Dyrenes vern kommer gjerne sist i rekken i jakten på marginer og profitt.

I Til dyrene blir leseren invitert med inn i gangene på slakterier, i binger på gårdene, i avhørsrom hos Økokrim og i korridorene på Stortinget. Boka gir et unikt innblikk i hvordan landbruksdyrene våre behandles og hvorfor det er så vanskelig å få til politiske endringer. Norun Haugen skriver åpenhjertig om hva det har kostet henne å gå undercover og hva slags motstand hun møter i sitt arbeid for dyrene. Hun viser samtidig at det finnes løsninger som fremmer dyrevelferd, både til vårt eget og dyrenes beste.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
303
ISBN
9788248931416
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Til dyrene
Format
22 x 14 cm

Anmeldelser

«Norun Haugens rasende bok om norsk dyrevelferd er rystende lesning»

Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til dyrene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv