Kunsten å ikke kaste mat
Thomas Horne ; Eivind Stoud Platou (Illustratør) ; Colin Eick (Fotograf)
Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet
vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger seg sultne hver eneste dag. Les mer
- Vår pris
- 318,-
- Spar
- 31,-
Veil. pris: 349,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Vår pris:
318,-
Spar:
31,-Veil. pris: 349,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet
vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger
seg sultne hver eneste dag. Med denne boka kan hver og en av oss bidra til å redusere matkastingen. Boka går gjennom mer enn
100 av de vanligste matvarene og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Stort sett går det nemlig
helt fint å spise mat som har gått ut på dato eller ser litt trist ut. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk
av restemat.