Mine dannelsesagenter

en politisk idéhistorie

Rune Slagstad har de siste femti årene etablert seg som en av Norges mest innflytelsesrike offentlige intellektuelle. I Mine dannelsesagenter møter vi personer Slagstad har debattert med og/eller portrettert – de har alle på forskjellig vis formet hans tenkning. Via 99 kapitler tegner han et personlig farget portrett av en intellektuell epoke i norsk historie.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Rune Slagstad har de siste femti årene etablert seg som en av Norges mest innflytelsesrike offentlige intellektuelle. Med innsikt, vidd og originalitet har han preget en rekke store debatter i norsk samfunnsliv. Som få andre har han kastet seg ut i polemisk strid, men alltid for å bidra til meningsbrytning og styrke fundamentet i vår politiske og demokratiske kultur.

I Mine dannelsesagenter møter vi personer Rune Slagstad har debattert med og/eller portrettert – de har alle på forskjellig vis formet hans tenkning. Det er marxister og feminister, filosofer og teologer, kunstnere og aktivister, politikere og historikere, journalister og jurister som har hatt dannende betydning for hans offentlige virke siden det tidlige 1970-tall. Via 99 kapitler tegner han et personlig farget portrett av en intellektuell epoke i norsk historie.

Rune Slagstad har tidligere vært professor i ulike disipliner og er nå tilknyttet Institutt for samfunnsforskning i Oslo. 

 

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
575
ISBN
9788282655835
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Mine dannelsesagenter
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine dannelsesagenter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skår

Bret Easton Ellis
Innbundet 
409,- 449,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv