Meny
Mine dannelsesagenter - Rune Slagstad

Mine dannelsesagenter

en politisk idéhistorie

«Slagstad har valgt ut 99 personer han regner som sine dannelsesagenter. Hver agent får sitt eget lille essay. Disse små skriftstykkene er en fryd å lese.»

, BOK365 Terningkast 5

Rune Slagstad har de siste femti årene etablert seg som en av Norges mest innflytelsesrike offentlige intellektuelle. I Mine dannelsesagenter møter vi personer Slagstad har debattert med og/eller portrettert – de har alle på forskjellig vis formet hans tenkning. Via 99 kapitler tegner han et personlig farget portrett av en intellektuell epoke i norsk historie.

Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Rune Slagstad har de siste femti årene etablert seg som en av Norges mest innflytelsesrike offentlige intellektuelle. Med innsikt, vidd og originalitet har han preget en rekke store debatter i norsk samfunnsliv. Som få andre har han kastet seg ut i polemisk strid, men alltid for å bidra til meningsbrytning og styrke fundamentet i vår politiske og demokratiske kultur.

I Mine dannelsesagenter møter vi personer Rune Slagstad har debattert med og/eller portrettert – de har alle på forskjellig vis formet hans tenkning. Det er marxister og feminister, filosofer og teologer, kunstnere og aktivister, politikere og historikere, journalister og jurister som har hatt dannende betydning for hans offentlige virke siden det tidlige 1970-tall. Via 99 kapitler tegner han et personlig farget portrett av en intellektuell epoke i norsk historie.

Rune Slagstad har tidligere vært professor i ulike disipliner og er nå tilknyttet Institutt for samfunnsforskning i Oslo. 

 

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Anders Neraal, BOK365

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Dreyers forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 575
ISBN: 9788282655835
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger