Min side Kundeservice Bli medlem

Kjønnsmakt i idrett og friluftsliv

Kjønnsforskning knyttet til idretts- og friluftsliv utgjør et lite men dynamisk felt. Denne antologien søker å bidra til ny kunnskap og større nyansering av hva kjønnsmakt er og hvordan forestillinger om maskulinitet og feminitet brynes mot kulturelle og politiske prosesser. Les mer

390,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Kjønnsforskning knyttet til idretts- og friluftsliv utgjør et lite men dynamisk felt. Denne antologien søker å bidra til ny kunnskap og større nyansering av hva kjønnsmakt er og hvordan forestillinger om maskulinitet og feminitet brynes mot kulturelle og politiske prosesser. Boka har et mangfoldig fokus på idrett, friluftsliv og kjønn utfra historiske, filosofiske, samfunnsviten- skapelige og idrettsvitenskapelige perspektiver. Utspringet for antologien var en markering av 70-årsdagen for idrettssosiolog og historiker, Gerd von der Lippe.

Boka vil være av særlig interesse for studenter, forskere, idrettsledere og sportskommentatorer med interesse for pågående debatter om kropp, kjønn, identitet, mening og makt.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Flerspråklig Norsk Nynorsk Svensk
Sider
354
ISBN
9788270997930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
22 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjønnsmakt i idrett og friluftsliv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

EØS-rett

Halvard Haukeland Fredriksen
Innbundet 
739,-
 

Samerett

Susann Funderud Skogvang
Innbundet 
829,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv