Min side Kundeservice Bli medlem

Blodet og immunsystemet

en innføring

Blodet og immunsystemet er en innføringsbok i to sentrale temaer innenfor anatomi og fysiologi. God kunnskap om blodets funksjon og immunsystemets oppbygning og effekter gir grunnleggende forståelse av hvordan det friske mennesket fungerer, men også av mange vanlige sykdomsårsaker og -behandlinger, som kreft, kreftbehandling og stamcelleterapi. Les mer

209,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Blodet og immunsystemet er en innføringsbok i to sentrale temaer innenfor anatomi og fysiologi. God kunnskap om blodets funksjon og immunsystemets oppbygning og effekter gir grunnleggende forståelse av hvordan det friske mennesket fungerer, men også av mange vanlige sykdomsårsaker og -behandlinger, som kreft, kreftbehandling og stamcelleterapi.

Boken dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi på bachelorutdanningen i sykepleie. Målgruppen er primært bachelorstudenter i sykepleie. Andre studenter innenfor helsefag og idrettsfag vil også kunne ha stor nytte av boken.

Blodet og immunsystemet inngår i Fagbokforlagets «Rett på sak!»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.

Brynjar Foss er professor og utdannet biolog med doktorgrad fra hematologisk seksjon ved Universitetet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og institutt for helsefag ved Universitetet i Stavanger, der han har undervist i de naturvitenskapelige fagene. For tiden arbeider han som Product Manager Educational Solutions hos Laerdal Medical i Stavanger. Foss har også skrevet Kjemi, biokjemi og cellebiologi i samme serie.

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
108
ISBN
9788245023800
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
24 x 14 cm
Serie
Kortlest

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blodet og immunsystemet:

Frisk

Vegard Bruun Bratholm Wyller
Innbundet 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Immun

Anne Spurkland
Paperback 
229,-

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

IMMU

Jens Vikse
Paperback 
399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv